luni, 9 august 2010

Platou rece cu piept de pui afumat

Voi prezenta in continuare un aperitiv "asortat" sezonului calduros, destinat stimularii poftei de mancare inaintea meniurilor principale.

Grad de complexitate: 1 (pe o scara de la 1 la 10)

Ingrediente:
- 150 g piept de pui afumat
- 150 g cascaval
- 2 oua fierte tari (circa 7 minute)
- patrunjel pentru ornat

Mod de preparare:
Se taie ingredientele felii si se aseaza pe o farfurie intinsa, dupa gustul fiecaruia (eu le-am aranjat simplu).


Ingredientele
Aranjament

Recomandari:
Aperitivele se recomanda in general pentru a stimula sucurile gastrice, care pregatesc aparatul digestiv in vederea asimilarii felurilor de mancare principale. Cantitatile folosite trebuie dozate in functie de numarul de  persoane avand in vedere caracteristica hipercalorica a tuturor ingredientelor (cantitatile prezentate mai sus sunt pentru 3 persoane).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu