marți, 10 august 2010

Aperitiv Cristina

O alta reteta pentru zilele toride.


Ingrediente:

- 4 rosii
- 4 ardei albi capia
- 400 g branza de burduf
- 1 ceapa medie
- 125 g unt
- 2-3 linguri iaurt
- 1 lingura boia dulce

Mod de preparare:

Se taie capacele de la rosii si ardei si se scoate cu o lingurita miezul, astfel incat sa ramana ca niste cupe. Intr-un castron se amesteca (manual sau cu mixerul) umplutura, formata din branza, ceapa taiata cat mai marunt (sau data prin razatoare), untul, iaurtul si boiaua. Se umplu rosiile si ardeii cu pasta obtinuta, se orneaza cu patrunjel verde, apoi se pune la rece o jumatate de ora.

Ingrediente

Ardeii si rosiile scobite
Cupele si umplutura
Umplute si ornate
Recomandari:

Acest aperitiv nu are nici o contraindicatie, cu exceptia alergiilor la ingredientele componente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu